Oficialităţile sucevene ţin la unison cu Universitatea


Intră acum și în grupul de

Neculai Barbă: vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL
„Vom câştiga la o diferenţă de 5 goluri. Cred că la pauză vom conduce cu două goluri, iar la final diferenţa va fi de cinci goluri. Dacă ar fi să dau un scor exact aş spune 32-27 în primul meci şi 33-29 în cel de-al doilea joc. Având în vedere că ne vom asigura calificarea din prima zi, meciul de duminică va fi un antrenament cu public!”

Ovidiu Donţu: vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a PSD
„Sunt convins că vor fi două victorii. În primul meci băieţii vor câştiga la două goluri diferenţă, iar în al doilea la un singur gol. Puţină prudenţă nu strică în momentul în care facem astfel de pronosticuri.”

Iulian Angheluş: purtător de cuvânt al Organizaţiei Judeţene Suceava a PNL
„ E clar că Suceava trebuie să câştige ambele meciuri şi se va întâmpla asta, pentru că noi vom avea în teren opt jucători. Tribunele îi vor încuraja pe sportivi până la capăt şi cu siguranţă nu-i vor lăsa pe handbalişti să piardă, sub nicio formă. Primul meci va fi 26-24, iar al doilea 23-20.”

Orest Onofrei: senator PD-L
„Prima zi va fi 23-21, iar în a doua zi 28-20. Puteţi fi sigur de asta. Eu sunt parlamentar şi aşa ştiu că va fi scorul.”

Cătălin Nechifor: deputat PSD
„Sper să votăm bugetul până la noapte ca să fiu sâmbătă la meci. În primul meci facem egal iar duminică batem. Oricum ne calificăm fără probleme.”

Ion Lungu: primarul Sucevei
„Am convingerea că echipa noastră se va califica. Primăria Suceava susţine performanţa şi handbaliştii noştri au demonstrat până acum că pot face performanţă. Sigur, vor fi două meciuri grele, dar ne vom califica.”


Intră acum și în grupul de