Sportivul dornean Alexandru Prâsneac, antrenat de tatăl său, a câștigat titlul de campion național de cros la proba de 2000 de metri-copii


Intră acum și în grupul de

Sportivul dornean Alexandru Prâsneac, antrenat de tatăl său, Cristian Prâsneac, a devenit campion național de cros la proba de 2000 de metri-copii, rezultate bune obținând și ceilalți sportivi dorneni participanți la Campionatul Național de Cros desfășurat, sâmbătă la Botoșani.

La Campionatul Național de  Cros categorile juniori 2, 3 și copii a luat startul și sportivul Alexandru Prâsneac, legitimat la CSM Dorna Vatra-Dornei,  unde s-a  impus în proba de 2000 metri la categoria copii 1 și a câștigat Titlul  de  Campion Național.

Tot la această competiție sportivii dorneni au fost aproape de o medalie la categoria junioare 3 în proba de  3000 metri cu Claudia-Ionela Costiuc care a sosit pe locul 4 și tot pe locul 4 a sosit și echipa de băieți de juniori 3 în proba de 4 kilometri compusă din Kore Robert-Petru,Pop Adelin,Huțanu Ionuț, Ștefan Candrea și Virgil Todașca

Antrenorul Cristian Prâsneac de dela CSM Dorna a spus că este emoționat de faptul că fiul său a obținut titlul de campion național și că, în același timp este mulțumit de evoluțai sportivilor săi.

„Mă mulțumește evoluția sportivilor  mei la acest Campionat Național și îmi pun toată încrederea  că pot realiza performanțe și mai mari! Greul de acum începe și cred că dacă vor fi serioși pot  ajunge nume importante în atletismul românesc și nu numai. La această competiție am  trăit și o  senzație unică.   Prasneac Alexandru  pe lângă că este sportivul meu este și copilul meu și a  fost o premieră în calitatea mea de antrenor să am propriul meu copil – Campion Național. Săptămâna trecuta el a mai cucerit două Titluri de Campion Național la Campionatul Național de sală la probele de 800 metri și 200 metri aș vrea sa multumesc și sponsorul personal al lui Prasneac Alexandru, Black-Hill Vatra-Dornei pentru sprijin”, a spus Cristian Prâsneac.(N.B.)


Intră acum și în grupul de