Comisia de disciplină a AJF Suceava şi-a intrat deja în pâine (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Prima etapă din acest an în seriile I şi a II-a a Ligii a V-a a dat deja de lucru Comisiei de Disciplină a AJF Suceava. Cel mai grav caz de abatere de la regulamentul de Fotbal a fost cel al lui Cătălin Zebrenciuc de la Eusadi Negostina care a fost sancţionat cu 3 etape de supendare şi o penalitate sportivă de 100 de lei conform articolului 12 litera a din RDAJF pentru ripostă la acordarea cartonaşului galben, jucătorul în cauză fiind apoi eliminat de pe teren.
Au fost sancţionate pentru comportarea necorespunzătoare a echipei ( 5 galbene ) formaţiile S.F. Rădăuţi şi Rapid CFR III SV, aceste grupări primind şi o penalitate sportivă de 50 lei cf. art.14 lit. a din RDAJF.
Au fost sancţionaţi cu suspendarea pentru o etapă şi penalităţi de 20 lei pentru eliminări datorate cumulului de cartonaşe galbene: Haucă Petrică (Bucovina Calafindeşti), Dascălu Octavian (Moldova Drăguşeni) şi Ioan Vatamanu (Carpaţi Gălăneşti ). De remarcat situaţia acestui bun jucător, care la vârsta de 43 de ani s-a întors la prima lui dragoste, gruparea din Gălăneşti, dar nu a ieşit în evidenţă decât prin faptul că a fost eliminat de pe teren.
Comisia de Disciplină a AJF Suceava atrage atenţia delegaţilor , antrenorilor şi jucătorilor care au fost eliminaţi din joc că au obligaţia să se prezinte în ziua de joi la ora 13.00 la Comisia de Disciplină pentru a-şi apăra nevinovăţia. În cazul în care nu se prezintă comisia îi va judeca în lipsă, cf.art.66 lit.j ROAF.
Delegaţii sunt obligaţi să semneze raportul de arbitraj iar dacă au obiecţiuni le pot adresa în scris la ADF a doua zi după meci, potrivit art.111 pct.6 din ROAF sau art. 34.1 lit.a-e din RDAJF.


Intră acum și în grupul de