Cristina şi Silviu Casandra au încheiat cantonamentul de la Monte Gordo (Atletism)


Intră acum și în grupul de

După trei luni petrecute în Portugalia, la Monte Gordo, atleţii Cristina şi Silviu Casandra au revenit luni seară la Suceava, unde vor rămâne timp de aproximativ două săptămâni. Cei doi au precizat că perioada de pregătire din Portugalia s-a desfăşurat foarte bine şi aşteaptă primele competiţii.

De altfel, Silviu Casandra va intra în “focul” întrecerilor pe 21 martie, când vor avea loc Campionatele Naţionale de Marş de la Reşiţa, acolo unde atletul sucevean are de apărat titlul naţional cucerit anul trecut. “ A fost chiar bine în Portugalia, mai ales în ultima lună când am prins vreme foarte bună, 20 de grade, şi ne-am putut antrena aşa cum trebuie. Aşteptăm să înceapă sezonul şi sper să avem un an bun”, a declarat Silviu Casandra.

Cristina Casandra va trebui să mai aştepte până la primul concurs în care va alerga, cel mai probabil acest urmând să fie Super Grand Prix-ul de la Doha din luna mai. Obiectivul principal pe 2009 al ocupantei locului 5 în proba de 3000 de metri de la Jocurile Olimpice de la Beijing va fi însă Campinatul Mondial din luna august, acolo unde suceveancă vrea să atace o medalie. Cristina şi Silviu Casandra vor intra peste două săptămâni într-un un nou stagiu de pregătire care se va desfăşura în cantonamentul de la Izvorani.


Intră acum și în grupul de