Un comisar şef din Rădăuţi, vicecampion la tenis de masă la nivelul Ministerului Administraţiei şi Internelor


Intră acum și în grupul de

Ministerul Administraţiei şi Internelor a organizat la începutul lunii martie, la Bistriţa Năsăud, faza finală a competiţiei de tenis de masă, la care au participat cei mai buni sportivi din cadrul tuturor structurilor Ministerului. Potrivit IJPF Suceava, concursul s-a desfăşurat pe trei categorii de vârstă: sub 35 de ani, între 35-45 de ani şi peste 45 de ani, la ultima categorie, din partea Direcţiei Poliţiei de Frontieră Rădăuţi participând comisarul şef Ursan Viorel.

În urma desfăşurării concursului, la categoria peste 45 de ani, unde au participat un număr de 20 de sportivi cu experienţă, comisarul şef Ursan Viorel a obţinut locul II şi medalia de argint, reprezentând astfel cu cinste Poliţia de Frontieră.
„Acest lucru nu este o întâmplare, comisarul şef Ursan Viorel obţinând şi în anul 2004 acelaşi loc II la tenis de masă, iar în anii anteriori locurile III şi IV, faza finală pe Minister”, precizează purtătorul e cuvânt al IJPF Suceava, subcomisarul Ilie Poroh – Seriţan.

Conducerea D.P.F. Rădăuţi apreciază performanţele comisarului şef Ursan Viorel, pe care îl felicită şi îi urează mult succes la competiţiile viitoare.


Intră acum și în grupul de