Primarul Ion Lungu este trup şi suflet alături de CS Universitatea Suceava


Intră acum și în grupul de

Şeful executivului local sucevean, Ion Lungu, şi-a anunţat disponibilitatea totală în vederea finanţării echipei de handbal a Sucevei în cazul în care aceasta reuşeşte să se califice în fazele superioare ale Cupei Challenge. CS Universitatea Suceava va juca pe 28 martie, la Krems, în Austria, cu echipa locală de handbal, primul meci în cadrul dublei manşe pentru accederea în semifinalele competiţiei, accedere care ar însemna pentru Suceava şi pentru handbalul din oraş o adevărată premieră.

Primarul Ion Lungu a spus miercuri, într-o conferinţă de presă, că Primăria Suceava va susţine echipa de handbal cu suma de 10 miliarde de lei vechi, pe tot parcursul anului 2009, dar una dintre condiţii este ca CS Universitatea să intre din nou în cărţi pentru Cupa Challenge. Aşa cum arată acum clasamentul Ligii I a handbalului masculin, Suceava ar avea şanse reale de a se clasa în primele cinci echipe, acest lucru însemnând accederea, pentru al doilea an consecutiv, în Cupă.

„Bugetul pe care îl alocăm echipei de handbal este condiţionat de această calificare, la finele returului de campionat în Challenge Cup”, a ţinut să precizeze Ion Lungu. El le-a urat băieţilor succes în dubla cu Krems.


Intră acum și în grupul de