Cupa României se joacă la Sibiu


Intră acum și în grupul de

Prezenţi anul trecut în premieră la Cupa României, unde au pierdut în sferturile de finală contra Ştiinţei Bacău, după executarea loviturilor de pedeapsă, handbaliştii suceveni nici nu concept să nu participe şi în acest an în cea de-a doua competiţie valorică a handbalului masculin din ţara noastră.

Dacă anul trecut Cupa României s-a disputat la Brăila, anul acesta se va desfăşura la Sibiu, după terminarea Ligii Naţionale, la competiţie urmând să participe primele opt clasate la finalul sezonului. “Noi avem obiectiv calificarea în Cupa Challenge şi în sezonul următor asta incluzând şi participarea la Cupa României, acolo unde sperăm să depăşim faza sferturilor de finală în care am ajuns la ediţia precedentă.

Suntem în grafic şi chiar în aceste zile ne ocupăm de aspectele care ţin de partea administrativă în vederea participării la această competiţie”, a declarat Petru Ghervan. „I-am văzut purtând contraatacuri în viteză pe final de meci şi asta spune multe despre pregătirea lor fizică. De asemenea au un pivot masiv care primeşte foarte multe mingi şi cred că este cel mai periculos jucător al lor”, a adăugat Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de