Micii luptători suceveni, printre protagoniştii concursului „Cupa Speranţelor” de la Piatra Neamţ (Lupte greco romane)


Intră acum și în grupul de

Cei mai tineri luptători suceveni şi-au verificat forţele în cadrul competiţiei „Cupa Speranţelor” organizată de CS Ceahlăul Piatra Neamţ, zilele trecute. Deşi practică luptele greco-romane de doar câteva luni, micii sportivi suceveni s-au descurcat peste aşteptări.

La categoria copii II Daniel Sacaliuc de la LPS Suceava s-a clasat pe locul V la categoria 26 de kilograme, iar Teodor Horătău, de la acelaşi club, pe prima poziţie la categoria 28 de kilograme. La categoria copii I luptătorii de la LPS Suceava au urcat pe podiumul de premiere aproape la toate categoriile de greutate. Mihai Şulea s-a clasat pe locul II la categoria 35 de kilograme, Costică Cobzariu pe locul IV la aceeaşi categorie, Iulian Şopârlă pe poziţia a III-a la categoria 47 de kilograme, el împărţind medalia de bronz cu Ioan Cobzariu. Andrei Apetre s a situat pe locul secund la categoria 53 de kilograme, în timp ce Bogdan Amărculesei s-a clasat al treilea la categoria 59 de kilograme.

La categoria cadeţi s-au remarcat Iulian Şopârlă, locul III la categoria 46 de kilograme şi Andrei Apetre, locul IV la categoria 54 de kilograme. Pe lângă sportivii de la LPS Suceava pregătiţi de profesorii Andrei Bolohan şi Valerică Gherasim, în competiţia de lupte „Cupa Speranţelor” găzduită de municipiul Piatra Neamţ s-au mai remarcat şi sportivii Daniel Blanar şi Ionuţ Acostăchioaie de la CSM Suceava, sportivi pregătiţi de antrenorul Daniel Ciubotaru.

„Sunt foarte mulţumit de aceşti mici luptători pentru seriozitatea, conştiinciozitatea şi curajul cu care au abordat acest concurs. Dacă vor munci la fel de bine şi în continuare, pot să afirm că viitorul luptelor sucevene este asigurat. Îl remarc în mod deosebit pe tânărul Teodor Horătău, sportiv pentru care familia face un efort deosebit, el făcând naveta zilnic de la Plopeni. Cei care l-au crescut pot să pună bază pe acest copil, deoarece are talent şi o grămadă de alte calităţi fizice şi morale”, a declarat profesorul Andrei Bolohan.

La finele acestei săptămâni, luptătorii suceveni vor participa la Piteşti, la campionatele naţionale individuale la juniori I.


Intră acum și în grupul de