Rezultate remarcabile pentru sportivii de la CSM Suceava la campionatele naţionale (Tir sportiv)


Intră acum și în grupul de

Complexul Naţional „Iosif Sîrbu” din Bucureşti a găzduit, zilele trecute, campionatele naţionale de tir sportiv, competiţie la care au participat şi sportivii de la CSM Suceava şi CSŞ Rădăuţi. Sucevenii, pregătiţi de profesorul Ştefan Buiucliu, s-au descurcat admirabil, reuşind să urce pe podiumul de premiere la categoriile juniori I şi II.

La categoria juniori II sportiva Ana Toderaş de la CSŞ Rădăuţi s-a clasat pe locul I în proba de puşcă poziţia culcat, tot ea reuşind să cucerească medalia de argint şi în proba de puşcă trei poziţii. Pe cea de-a treia treaptă a podiumului de premiere a urcat şi sportiva Camelia Andreescu, de la CSŞ Rădăuţi – Dinamo, în proba de puşcă glonţ trei poziţii la categoria juniori I. Un merituos loc V a obţinut sportivul Cezar Bahan de la CSM Suceava, în proba de puşcă trei poziţii la categoria juniori I, el concurând de la egal la egal cu sportivi de talie europeană.

„Ne propunem să participăm la toate competiţiile naţionale cu susţinerea CSM Suceava şi a CSŞ Rădăuţi şi Federaţiei Române de Tir Sportiv pentru a putea promova sportivii judeţului Suceava şi în competiţiile internaţionale. Trebuie să menţionez şi faptul că sportivii Cezar Bahan de la CSM Suceava şi Camelia Andreescu de la CSŞ Rădăuţi – Dinamo sunt componenţi ai loturilor naţionale ale României şi elevi ai Grupului Şcolar «Tomşa Vodă» din Solca”, a afirmat antrenorul de tir sportiv Ştefan Buiucliu.


Intră acum și în grupul de