Piţurcă şi Mutu s-au certat

Motivul pentru care selecţionerul Victor Piţurcă şi căpitanul de conjunctură al echipei naţionale, Adrian Mutu, s-au certat nu este cunoscut, incidentul având loc în spatele uşilor închise. Deşi a recunoscut incidentul, Piţurcă i-a şi luat peste picior pe reporterii care l-au întrebat şi a exagerat gravitatea conflictului. În cele din urmă, a dat asigurări că, orice ar fi, Mutu va fi pe teren la partida de sâmbătă.

“M-am certat foarte tare cu Adrian. Nu ne vorbim! Nu cred că se pune problema ca el să nu joace sâmbătă. Va intra pe teren. Ce dacă sunt supărat pe el? Chiar dacă nu vorbim, trebuie să intre şi să îşi facă datoria”, a declarat Victor Piţurcă.
Piţurcă a comentat şi faptul că fostul selecţioner al echipei naţionale, Ladislau Boloni, va veni în tribune la meci, după o lungă perioadă de absenţă, dar a evitat să dea un răspuns clar cu privire la motivul exact pentru care tehnicianul va fi prezent la Constanţa: “Nu cred că există antrenor în lume care să nu aibă postul ameninţat. La fotbal sunt momente când pierzi două-trei meciuri şi eşti schimbat. Asta e! Nu ştiu nimic de Boloni, toţi antrenorii români şi-ar dori să ajungă la naţională. E normal!”, a declarat Piţurcă.

loading...