LPS Suceava, cea mai bună echipă din Campionatul U18 Moldova (Rugby)


Intră acum și în grupul de

Echipa de rugby Under 18 a Liceului cu Program Sportiv din Suceava este liderul seriei Moldova. Elevii antrenorului Dumitru Livadaru se află la cea de-a şasea victorie din acest retur după ce au trecut în deplasare de RC Brăila cu scorul de 29 – 5.

Sucevenii şi-au asigurat victoria prin eseurile marcate de Albu, Popescu, Iurea, Naiman şi Scolobiuc, transformările fiind reuşite de Tiron şi Nastiuc. Acest succes este cel de-al şaselea din consecutiv din acest retur pentru suceveni care, cu două etape înainte de finalul sezonului, se gândesc doar la “bătălia” pentru medaliile Campionatului Naţional Under 18. Nu trebuie uitat faptul că suceveni au trei jucători în lotul naţional al României: Gabi Conache, Florea şi Constantineanu, jucători care vor fi în lotul echipei la Campionatele Europene din Franţa de luna viitoare.

“Ne-am depăşit clar adversarii atât pe înaintare, cât şi în jocul în margine. Deşi terenul avea dimensiuni reduse am reuşit să ne facem jocul şi să luăm şi punctul bonus. Am demonstrat încă o dată că avem valoare şi merităm să ajungem în top”, a declarat antrenorul echipei de rugby Under 18 a LPS Suceava, Dumitru Livadaru.


Intră acum și în grupul de