Timişoara a trecut “Rapid” prin Giuleşti


Intră acum și în grupul de

Rapid – FC Timişoara 0 – 2

În partida de pe teren propriu cu Timişoara, giuleştenii şi-au dat arama pe faţă, arătând că au fost supradimensionaţi în acest început de retur. Ultimele două etape i-au aruncat pe „feroviari” pe locul şapte.

În schimb, Gabi Balint, antrenorul Timişoarei, începe să prindă rădăcini pe banca „violeţilor”. În cazul în care vor primi înapoi cele şase puncte de penalizare, bănăţenii devin principalii rivali ai dinamoviştilor la ocuparea primului loc. „Este o provocare să ne batem la titlu chiar şi fără cele şase puncte care ne-au fost luate. Scorul este justificat, cred că am meritat victoria, pentru că am fost mai exacţi”, a spus „Găboajă” la finalul întâlnirii din Giuleşti.

Rapid a început catastrofal meciul cu Timişoara, încasând două goluri într-o jumătate de oră. „Terminatorul” giuleştenilor a fost Arman Karamian, acelaşi jucător care le-a dat lovitura de graţie şi anul trecut. Arman a ieşit de pe teren în înjurăturile rapidiştilor de la tribuna I.

Suporterii din Giuleşti şi-au ironizat favoriţii pentru evoluţia din etapa trecută, cu Dinamo, când au pierdut cu 0-3. „Fetiţele în roz au făcut blatu’ pufos”, se putea citi pe un banner al galeriei „feroviare”. Totuşi, jocul împotriva timişorenilor a demonstrat că rapidiştii atât pot în meciurile contra echipelor cu pretenţii. Nervoşi, suporterii giuleşteni i-au cerut directorului tehnic Nicolae Manea, la finalul partidei, să-i ducă pe jucători pe jos până la Pro Rapid, şi nu cu autocarul.

„Am avut şi puţin ghinion. Le-am făcut cadou timişorenilor două goluri. Suntem într-o pasă proastă”, a găsit putere să spună, la final, Marian Rada, antrenorul gazdelor.


Intră acum și în grupul de