Program încărcat pentru handbaliştii suceveni (Handbal)


Intră acum și în grupul de

Oficialii suceveni au fost informaţi de omologii elveţieni cu privire la data de disputare a manşei a doua a semifinalei dintre CSU şi BSV Bern Muri. Astfel, returul va avea loc pe 3 mai, de la ora 13.30 (14.30 ora României) în Mooshalle din Guemligen, o suburbie a capitalei Berna. „Ne-a surprins faptul că meciul se va disputa la o oră mai puţin obişnuită pentru cupele europene, mai ales în Vest. În zilele acestea ne vom ocupa de rezervarea biletelor de avion şi de celelalte aspecte legate de meciul de acolo”, a declarat Petru Ghervan.

Conducerea clubului universitar a discutat deja cu oficialii de la Medgidia şi au stabilit să joace pe 29 aprilie meciul din etapa a XXIV-a. Până la finalul sezonului, „studenţii” vor avea astfel un program foarte încărcat:

Miercuri, 15 aprilie: CSM Oradea – CS Universitatea Suceava (etapa a XXIII-a, Liga Naţională)
Sâmbătă, 25 aprilie: CS Universitatea Suceava – BSV Bern Muri (semifinale Challenge Cup, tur)
Miercuri, 29 aprilie: CS Universitatea Suceava – CSM Medgidia (etapa a XXIV-a, Liga Naţională)
Duminică, 3 mai: BSV Bern Muri – CS Universitatea Suceava (semifinale Challenge Cup, retur)
Marţi, 5 mai: UCM Reşiţa – CS Universitatea Suceava (etapa a XXV-a, Liga Naţională)
Sâmbătă, 9 mai: CS Universitatea Suceava – HC Odorhei (etapa a XXVI-a, Liga Naţională)
Joi, 14 mai: meci din sferturile de finală ale Cupei României (dacă CS Universitatea Suceava termină campionatul pe locurile 1-8).
Considerând că vor juca doar un meci în Cupa României, în afara acestor opt partide, sucevenii ar mai putea disputa şi cele două manşe ale finalei Challenge Cup, în cazul în care îi vor elimina pe cei de la Bern Muri, situaţie în care ar reuşi un adevărat record, acela de a disputa 10 meciuri într-un interval de o lună şi jumătate.


Intră acum și în grupul de