Cetatea Suceava – CS Buftea, sâmbătă, ora 11, pe Stadionul “Areni”


Intră acum și în grupul de

O singură echipă mai retrogradează din Seria I a eşalonului secund, după decizia Comitetului Executiv al FRF de a retrograda Progresul în Liga a IV-a. Aflaţi pe locul 14, sucevenii nici nu concep ca ei să fie singurii care să părăsească Liga a II-a. Lupta pentru salvare se va da în special cu Ştiinţa Bacău, dar nu sunt scăpate de griji nici Dinamo II, FCM Bacău sau Sportul Studenţesc.

Pentru a avea o misiune mai uşoară în tentativa lor, fotbaliştii de la Cetatea trebuie să învingă azi CS Buftea, o grupare aflată în suferinţă în acest retur, după ce în pauza competiţională „lotul Timişoara” s-a mutat la Gloria Buzău. Rămasă fără jucătorii împrumutaţi de Iancu la începutul campionatului, formaţia manageriată de Ana Maria Prodan pare a fi victimă sigură la Suceava, în condiţiile în care Cetatea are victorii pe linie în jocurile de acasă din acest retur.

Antrenorul Ovidiu Murariu nu va putea conta azi pe serviciile a doi dintre elevii săi, fundaşul Claudiu Streinu şi atacantul Vespazian Colban, ambii accidentaţi. Chiar şi aşa, „galben-albaştrii” pornesc cu statutul de favoriţi în întâlnirea cu CS Buftea. Jocul prestat de noua echipă a Sucevei s-a schimbat mult în bine, atitudinea elevilor lui Murariu fiind una de apreciat.

Cu siguranţă că oficialii din „Areni” vor fi un cu ochi pe jocul Cetăţii, iar cu celălalt spre jocul de la Bacău, acolo unde va avea loc un veritabil derbi pentru evitarea retrogradării. O victorie a sucevenilor, coroborată cu o înfrângere a Ştiinţei, ar duce echipa locală la patru puncte distanţă de gruparea condusă de Mircea Crainiciuc.


Intră acum și în grupul de