Sportivii dorneni, de două ori pe primul loc la o competiție din Franța. Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac au câștigat proba de 3000 de metri juniori 3 la fete și la băieți


Intră acum și în grupul de

O delegație de atleți legitimați la CSM Dorna Vatra-Dornei a participat, duminică, la Semimaratonul Marvejols-Mende din Franța.

La finalul competiției sportivii dorneni au urcat de trei ori pe podium, de două ori pe primul loc.

Astfel, la Juniori 3 în proba de 3000 metri locul 1 la categoria fete a fost obținut de Claudia Ionela Costiuc și tot locul 1 la categoria băieți a fost obținut de Alexandru Prâsneac sprijinit de Black-Hill Vatra-Dornei

În proba de Semimaraton Marvejols-Mende pe distanța de 22 kilometri și 400 metri locul 2 la categoria juniori a fost obtinut de Iulian Pop, iar pe locul 10 de Valentin Iluca, tot la categoria juniori.

Din această delegație a mai făcut parte și sportivul Andrei Ihnatiuc, legitimat și antrenat la CSS Rădăuți de prof. Bogdan  Roșcăneanu. În urma celor 22,4 km alergați, sportivul a ajuns pe poziția 7 la juniori.

„Sper ca la edițiile viitoare ale acestui concurs sportivii noștri să facă o figură mai frumoasă având în vedere că ei sunt la începutul junioratului. Sper că au avut de învățat multe de la această competiție”, a declarat antrenorul dornean Cristian Prâsneac.(N.B.)


Intră acum și în grupul de