Meciuri decisive pentru Cetatea (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Dinamo II Bucureşti, sâmbătă, ora 11, Stadion „Areni”

„Nu avem timp de pierdut pentru că ne aşteaptă două săptămâni de foc. Dacă batem Dinamo II pe Areni şi pe Lotus la Roman ne putem considera salvaţi de la retrogradare în proporţie de 99%. Sunt cele mai importante meciuri ale sezonului pentru noi”, spune preşedintele Dumitru Moldovan înaintea confruntării cu “câinii” lui Cornel Ţâlnar.

Cetatea va întâlni sâmbătă pe Areni o formaţie Dinamo II în revenire de formă, care în runda precedentă a zdrobit pe teren propriu cu scorul de 6-1 pe FC Snagov. „Acest succes răsunător al dinamoviştilor ne-a pus serios pe gânduri, pentru că FC Snagov este una dintre echipele bune ale Seriei I. Confruntarea directă de sâmbătă se anunţă a fi una foarte disputată, cu implicaţii majore în ierarhie pentru ambele formaţii. Noi ne aflăm în situaţia în care nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pe Areni, în timp ce în eventualitatea unui rezultat pozitiv la Suceava, dinamoviştii ar ieşi complet din cărţile retrogradării”, e de părere antrnorul principal al Cetăţii, Ovidiu Murariu.

Antrenamentele “galben-albaştrilor” din această săptămână au fost date peste cap de concertul pe care Richard Clayderman îl va susţine în această seară pe Areni.

O grijă în plus pentru stafful tehnic al Cetăţii o reprezintă şi accidentările din lot. Marius Romaniuc acuză dureri la gleznă, iar Colban, Streinu şi Dumitru încă se resimt după accidentări mai vechi şi nu se antrenează la capacitatea normală. Cu probleme de sănătate se mai confruntă Sevaciuc şi Bernard însă aceştia au şanse mari să joace sâmbătă, atunci când pe teren ar putea reveni şi veteranul Mugur Bolohan. „Mă simt pregătit din toate punctele de vedere pentru a reveni pe gazon iar dacă se va găsi de cuviinţă să se apeleze la serviciile mele eu voi răspunde prezent”, a declarat fostul apărător al echipelor Dinamo, Rapid sau FC Naţional. Mugur Bolohan şi-a ispăşit suspendarea primită după incidentele de la meciul Cetatea-Ceahlăul din turul campionatului.


Intră acum și în grupul de