Ovidiu Murariu, antrenorul Cetatea Suceava : „Am suferit o înfrângere dureroasă. Clasamentul se complică”


Intră acum și în grupul de

La conferinţa de presă de după înfrângerea cu Dinamo II, Ovidiu Murariu s-a arătat afectat de rezultat. În opinia sa, jucătorii Cetăţii şi-au dorit mult să câştige acest joc însă lipsa de luciditate la finalizare a decis rezultatul. Totuşi Murariu este conştient că Cetatea şi-a complicat situaţia în clasament după acest eşec.

„Am suferit o înfrângere dureroasă. Dacă ne uităm pe caseta tehnică a meciului nu putem spune că nu am ocazii însă nu am reuşit să marcăm. Dinamo a avut două şanse de a marca şi a înscris două goluri. S-a văzut că au un lot valoros. E dureros că am pierdut 3 puncte foarte importante pe teren propriu. E păcat, pentru că jucătorii şi-au dorit mult să câştige această partidă. După cele trei victorii a venit un egal şi această înfrângere.

Clasamentul se complică însă mai sunt meciuri de jucat şi nu-mi rămâne decât să sper că în jocurile următoare vom avea mai multă claritate în sensul că vom reuşi să fructificăm situaţiile de gol. Suntem afectaţi de acest rezultat însă trebuie să mergem înainte”, a declarat Murariu.


Intră acum și în grupul de