Aron Huzu este noul preşedinte al CCA (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Aron Huzu a fost numit ieri de Comitetul Executiv al FRF în funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor (CCA), după ce a fost aprobată demisia vicepreşedintelui cu atribuţii de preşedinte, Nicolae Grigorescu.

Federaţia Română de Fotbal a trimis săptămâna trecută formulare către toate cluburile din primele trei eşaloane în care le cerea să sugereze ce preşedinte doresc la Comisia Centrală a Arbitrilor, ca urmare a demisiilor lui Gheorghe Constantin, Marcel Lică şi Nicolae Grigorescu. Constantin a demisionat din funcţie după ce a fost arestat într-un scandal de corupţie din arbitraj, fiind acuzat că a luat mită de la patronul clubului FC Argeş, Cornel Penescu, care este şi el reţinut de poliţie. Marcel Lică s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte interimar al CCA pentru că numele său apărea în stenogramele DNA referitoare la scandalul de corupţie, el fiind arestat ulterior de procurori împreună cu arbitrii Sorin Corpodean şi Marcel Savaniu. Vicepreşedintele CCA, Nicolae Grigorescu, preluase atribuţiile de preşedinte de la Marcel Lică, însă a precizat că nu îşi doreşte să ocupe şi în continuare această funcţie.

Pe lista pentru şefia Comisiei Centrale a Arbitrilor au fost iniţia cinci nume, Ion Crăciunescu, Aron Huzu, Dan Lăzărescu, Vasile Avram şi Cornel Sorescu. Huzu a primit însă cele mai multe voturi din partea cluburilor. Vice-preşedinte al CCA a fost numit Dan Lăzărescu.


Intră acum și în grupul de