Phoenix Şimleul Silvaniei „dezintegrează” visul de promovare al sucevenilor (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

În cel de-al doilea meci al turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1, CSMU LPS Suceava – Phoenix Şimleul Silvaniei 0 – 3 (-19, -23, -21)

În cel de-al doilea meci al turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1, formaţia CSMU LPS Suceava a întâlnit gruparea Phoenix Şimleul Silvaniei. După ce au cedat cu 2 – 3 în faţa celor de la SCMU Craiova, sportivii suceveni şi-au pus toate speranţele în disputa cu gruparea ardeleană.

Tensiunea şi efortul depus de suceveni în prima partidă al turneului de baraj şi-au pus clar amprenta pe jocul lor, lipsa de concentrare fiind clară în unele momente. Dezamăgiţi de înfrângerea la limită în faţa oltenilor, voleibaliştii suceveni nu au făcut faţă celor de la Phoenix Şimleul Silvaniei şi au cedat cu 0 – 3.

„Am fost mult prea aproape de victorie în meciul cu SCMU Craiova şi am plătit preţul setului pierdut la tie-break în disputa cu cei din Şimleul Silvaniei. Nu ne-am putut concentra pe finalurile de set şi am cedat atunci când trebuia să fim mai tari.
Oricum, acest turneu a fost unul bun pentru jucătorii noştri, care au demonstrat că au valoare, dar le lipseşte încrederea în forţele proprii şi atenţia din partea comunităţii locale. Sunt absolut convins că la capătul unui sezon bun putem reveni aici, la baraj, cu şanse clare de promovare”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.


Intră acum și în grupul de