CSMU LPS Suceava nu câştigă niciun meci la turneul de baraj pentru promovarea în Divizia A1 (Volei masculin)


Intră acum și în grupul de

În ultimul joc al turneului desfăşurat la Braşov, CSMU LPS Suceava – SCVM Braşov 1 – 3 (-13, -22, 29, -18)

CSMU LPS Suceava a pierdut şi ultimul meci din cadrul turneului de baraj pentru promovarea în Divizia A1 în faţa echipei gazdă CSVM Braşov. Voleibaliştii suceveni au cedat repede primul set fiind surprinşi de elanul braşovenilor care trebuia obligatoriu să învingă pentru a putea accede în primul eşalon. Setul secund a aparţinut sucevenilor care au condus tot timpul până la 22, pentru ca din acel moment să se “taie” şi să piardă inexplicabil pe final.

Setul al treilea a fost cel mai frumos şi a dovedit tuturor celor prezenţi în sală că formaţia CSMU LPS Suceava are potenţial. La capătul unei lupte acerbe, elevii antrenorului Victor Pancu au câştigat setul III cu 31 – 29. Cum în volei dacă se ajunge la 2 – 2 la seturi orice este posibil în tie-break, gazdele s-au speriat oarecum de un asemenea moment şi s-au concentrat mai bine încheind meciul după doar patru seturi.

“Nu am ce să le reproşez jucătorilor meci după acest turneu. Am încercat să facem tot posibilul pentru a putea promova în Divizia A1, acolo unde am fost ani de-a rândul. Din păcate încă ne lipseşte experienţa şi un lot complet care să aibă rezerve care să se ridice la valoare titularilor. Avem un nucleu format la echipa noastră şi dacă vom mai adduce doi sau trei jucători cu experienţă putem ataca cu certitudine promovarea în sezonul viitor. Ţin să mulţumesc conducerii clubului CSM Suceava care a asigurat condiţii excelente formaţiei noastre la acest turneu de baraj”, a declarat antrenorul echipei CSMU LPS Suceava, Victor Pancu.
În Divizia A1 de volei masculin au promovat în ordine, SCMU Craiova, echipă care a câştigat toate cele trei partide jucate la turneul de baraj, cu CSMU LPS Suceava, Phoenix Şimleul Silvaniei şi SCVM Braşov, cu acelaşi scor 3 – 2 şi SCVM Braşov care a învins cu 3 – 0 pe Phoenix Şimleul Silvaniei şi cu 3 – 1 pe CSMU LPS Suceava.


Intră acum și în grupul de