Ioan Radu i-a felicitat pe juniorii lui Constantin pentru calificarea la turneul semifinal (Fotbal, Juniori “B”)


Intră acum și în grupul de

În cadrul conferinţei de presă de joi, antrenorul Ioan Radu a ţinut să felicite şi pe componenţii echipei de juniori „B” ai clubului din Areni, care s-au calificat între primele 24 de echipe pe ţară, la categoria lor de vârstă.

„Această performanţă reprezintă un atu pentru club în perspectiva strategiei pe care vrem să o implementăm la Suceava. Elevii lui Aurel Constantin sunt jucători cu reale calităţi, care pot creşte în viitorul apropiat dar numai dacă vom avea grijă de ei aşa cum trebuie. În condiţiile actuale de criză, creşterea şi promovarea jucătorilor din propria pepinieră e cea mai bună modalitate de a face o echipă solidă”, a spus Radu.

Juniorii Cetăţii vor juca meciurile de la turneul semifinal la Craiova, acolo unde vor întâlni numai adversari unul şi unul: Steaua Bucureşti, Şcoala de Fotbal Gică Popescu, FC Braşov, Petrolul Ploieşti şi LPS Buzău.

„Am fost repartizaţi în ‘groapa cu lei’, ca să spun aşa. Noi însă mergem să ne jucăm şansa, pentru că în fotbal totul este posibil.
Până pe 9 iunie, când va debuta turneul avem timp suficient să facem ultimele retuşuri, astfel încât să fim pregătiţi din toate punctele de vedere pentru a lupta de la egal la egal cu adversarii pe care sorţii ni i-au scos în cale”, a declarat profesorul Aurel Constantin.


Intră acum și în grupul de