Cetatea joacă sâmbătă ultimul meci din deplasare din acest sezon (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Meciul de sâmbătă dintre Concordia Chiajna şi Cetatea Suceava este decisiv pentru gruparea suceveană, care are ultima şansă de a mai aduce vreun punct din deplasare, acesta fiind ultimul joc pe teren străin al fotbaliştilor echipei locale de fotbal.

Sevaciuc: “Vom întâlni un adversar montat”

“La Chiajna vom avea probabil cel mai important meci al nostru din acest retur de campionat. Va fi o partidă în care ne vom juca soarta. După părerea mea, Concordia este o echipă care ar merita un loc între primele trei formaţii din Seria I. Are jucători cu experienţă cu care putem să ne măsurăm forţele pentru a vedea care ne este nivelul.

Fiind o echipă lipsită de griji, ei vor juca fără milă, pentru a-şi câştiga contractele şi primele. Cu siguranţă va fi un adversar montat dar noi sperăm să facem un meci mai bun ca la Piatra, să contăm mai mult în atac şi să fim mai pragmatici în apărare”, a declarat Claudiu Sevaciuc la conferinţa de presă de ieri. Autor a două reuşite importante în acest retur, fundaşul Cetăţii nu şi-a ascuns dorinţa de a marca golul victoriei la Chiajna.

Tehnicianul sucevenilor salută revenirea de formă a mijlocaşului Marius Onciu, care în ultimele partide a fost unul dintre cei mai buni jucători ai Cetăţii

„Onciu joacă în acest moment la adevărata sa valoare şi eu spun că are încă posibilităţi de a mai creşte. Mă bucur că un jucător pe care eu l-am promovat la echipă în urmă cu patru ani a ajuns să fie unul dintre componenţii de bază ai primei echipe”, a declarat Ioan Radu, care intentionează ca la Chiajna să mizeze tot pe serviciile juniorului Andrei Duman. „Nu că ar fi o mare diferenţă de valoare între Duman şi Azaharioaei spre exemplu, dar din punct de vedere psihic Duman stă mai bine decât colegul său, care de multe ori este copleşit de importanţa meciurilor”, a mai spus Radu.

Tehnicianul Cetăţii este de părere că fazele fixe nu reprezintă în acest moment un atu important pentru formaţia pe care o antrenează. “Nu-mi aduc aminte să fi dat prea multe goluri din faze fixe. Mai degrabă, în cazul nostru putem spune că luăm uşor goluri din asemenea sitauţii, cum s-a întâmplat şi în ultima deplasare, la Piatra Neamţ. În afara lui Celpan, nu avem alţi jucători care să ne creeze un avantaj major din aceste faze fixe şi nici fotbalişti cu un gabarit impresionant, care să domine careul advers”, a explicat antrenorul galben-albaştrilor.

Meciul de la Chiajna va fi condus de o brigadă de arbitri care îl va avea la centru pe Victor Berbecaru din Rm. Vâlcea, asistat la cele două tuşe de Horia Claudiu Bochiş (Cluj Napoca) şi Vasile Marinescu (Bucureşti). Observatorul delegat de FRF la acest joc va fi Marin Lăzărescu din Capitală.

În acest sezon, Victor Berbecaru a oficiat la 11 jocuri din Liga I, ultima oară pe 5 mai, la Oţelul-Dinamo 0-0, iar de patru ori a fost delegat la meciuri din eşalonul secund. După partida de la Galaţi, Berbecaru a fost contestat de conducerea clubului din „Ştefan cel Mare” şi nu a mai fost delegat la jocuri din Liga I.


Intră acum și în grupul de