Echipa de juniori IV a LPS Suceava s-a calificat la turneul final (Handbal masculin)


Intră acum și în grupul de

La sfârşitul săptămânii precedente echipa de handbal masculin juniori IV (sportivi născuţi în 1996 şi mai mici) de la LPS Suceava a participat la turneul zonal al primei ediţii a Campionatului Naţional la această categorie de vârstă. Formaţia suceveană a avut ca adversare în grupă echipele reprezentative din Piatra Neamţ, Galaţi şi Focşani.

Cei mai tineri handbalişti suceveni pregătiţi de profesorul Iulian Dugan au învins clar echipele din Focşani Galaţi şi au cedat la un gol diferenţă în disputa cu LPS Piatra Neamţ. Clasându-se pe locul II în grupă LPS Suceava a evoluat în semifinale în compania formaţiei gazdă LPS Vaslui în faţa căreia a cedat cu 18 – 13.

În finala pentru locurile III – IV care stabilea ultima echipă care se putea califica la turneul final, LPS Suceava a învins cu 18 – 14 pe LPS Brăila.

„Sunt bucuros de efortul pe care l-au depus jucătorii noştri. Am gestionat bine capacitatea noastră de concentrare şi ne-am impus atunci când a trebuit”, a declarat antrenorul echipei de handbal masculin juniori IV a LPS Suceava, Iulian Dugan.

Din formaţia suceveană au făcut parte sportivii: Rareş Rotundu, Andrei Serediuc, Eduard Duman, Cătălin Tăuteanu, Cosmin Turcu, Iulian Alexa (golgeterul competiţiei zonale), Ovidiu Bădiliţă, Marian Marţuneac, Paul Marmeliuc, Cătălin Bordei, Paul Drumea, Cosmin Aiuresei, Adrian Ciutac şi Vlad Chibici.


Intră acum și în grupul de