Cererea de bilete pentru finală este mult prea mare faţă de capacitatea sălii de la LPS (Handbal, Cupa Challenge)


Intră acum și în grupul de

Mulţi abonaţi nu-şi vor putea susţine pe viu favoriţii!

Interesul pentru meciul retur al finalei Challenge Cup dintre CS Universitatea Suceava şi UCM Reşiţa este enorm. Victoria „studenţilor” la Reşiţa, 27-25, rezultat care a mărit considerabil şansele elevilor lui Petru Ghervan de a-şi adjudeca trofeul, a pus pe jar publicul sucevean, cererea de bilete fiind cu mult peste ceea ce poate oferi CS Universitatea în acest moment.

Poate măcar acum, şefii administraţiei publice locale vor conştientiza lipsa unei săli de sport corespunzătoare performanţelor realizate de echipa de handbal. Mai ales că odată cu parcursul european bun al „studenţilor”, a crescut brusc şi interesul multor oameni politici suceveni pentru handbal iar dorinţa acestora de a fi prezenţi la finală îi va priva de această plăcere tocmai pe cei mai consecvenţi fani ai echipei locale de handbal: abonaţii. Mulţi dintre cei care vor fi în sală nici nu-i cunosc bine pe jucătorii Universităţii Suceava, dar statutul pe care îl au, le conferă (cred ei!!!) dreptul de a fi acolo.

Capacitatea sălii de sport de la LPS este de doar 397 de locuri, plus zona în care stă galeria „alb-albaştrilor”, aproximativ 20-30 de suporteri. 60 din cele 397 de locuri vor fi ocupate de galeria bănăţenilor iar alte 40 de locuri vor fi împărţite în mod egal oficialilor FRH şi EHF. Consiliul Judeţean Suceava, Primăria, Universitatea, sponsorii şi alte câteva instituţii descentralizate, sau cluburi sportive vor primi un număr de bilete. De asemenea fiecărui jucător din lot i se va acorda câte 2 tichete.

15 lei va costa un bilet la finală. De bilete puse în vânzare nici nu poate fi vorba!

Preţul unui bilet de acces la finală va fi de 15 lei însă e greu de crezut că vor mai fi tichete puse în vânzare pentru publicul larg. Mai mult decât atât, nici abonaţii nu sunt siguri că vor putea intra în posesia unui bilet de intrare la meci, iar nemulţumirile acestora deja au apărut, o parte dintre suporterii fideli ai clubului riscând să nu-şi vadă pe viu favoriţii. Mulţi dintre ei au pichetat ieri sediul clubului universitar şi şi-au exprimat nemulţumirile legate de distribuirea biletelor.
Pentru cei care vor rămâne pe dinafară, Primăria Suceava a decis să monteze un ecran uriaş în centru, la Casa de Cultură, acolo unde suporterii vor putea urmări meciul, care va fi transmis în direct de canalul Sport.ro.


Intră acum și în grupul de