CSU Suceava va avea două adversare noi: Braşovul şi Satu Mare (Handbal, Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

Din sezonul următor în Liga Naţională vor evolua formaţiile RomCri Braşov şi CSM Satu Mare, echipe care au câştigat turneul de baraj disputat în acest week-end. Petru Ghervan spune că nu ştie prea multe detalii despre cele două grupări nou promovate în Liga Naţională dar presupune că odată cu accederea în elita handbalului masculin, cele două echipe se vor întări.

„Probabil că cei de la Satu Mare vor pune accent pe jucători din Ungaria iar cei de la Braşov se vor orienta şi ei. Personal, cred că doar Satu Mare ar putea fi o echipă care să aibă pretenţii în sezonul viitor. Pe cei de la Braşov i-am urmărit şi nu m-au impresionat. Poate în această vară vom juca un amical sau ne vom întâlni la un turneu cu aceste echipe”, a precizat directorul tehnic al „studenţilor”.

În ediţia 2009-2010, Liga Naţională de handbal va avea următoarea componenţă: HCM Constanţa, UCM Reşiţa, Dinamo Baumit Bucureşti, Steaua MFA Bucureşti, Ştiinţa Bacău, CS Universitatea Suceava, HC Odorhei, Pandurii Tg. Jiu, U Transilvania Cluj, Minaur Baia Mare, Poli Izometal Timişoara, CSM Medgidia (în cazul în care echipa nu se desfiinţează), RomCri Braşov şi CSM Satu Mare.


Intră acum și în grupul de