Eugen Trică a revenit la CFR Cluj (Fotbal, Liga 1)


Intră acum și în grupul de

Eugen Trică a semnat un contract pe doi ani cu formaţia din Gruia. După jumătate de sezon petrecut la ciprioţii de la Anorthosis Famagusta, mijlocaşul s-a întors la formaţia clujeană. “Promit suporterilor că vom aduce în Gruia un nou event în sezonul următor!”, a explicat mijlocaşul pentru siteul oficial al clubului.

Odată cu perfectarea transferului lui Pereira la Porto, campioana are verde la achiziţii. Aşa cum a declarat preşedintele Mureşan, sosirea lui Trică va fi urmată de achiziţionarea altor 2-3 jucători de valoare. Cel mai probabil, având în vedere noua regulă cu 8 jucători români pe foaia de joc, CFR-ul se va orienta pe piaţa autohtonă.

Eugen Trică s-a transferat la formaţia Anorthosis Famagusta în pauza competiţională a sezonului 2008/2009 de la CFR Cluj, pentru care a evoluat în ultimele două sezoane. Internaţionalul român a mai fost legitimat la formaţiile Universitatea Craiova, Steaua Bucureşti, Litex Loveci, Maccabi Tel Aviv şi ŢSKA Sofia.

În cele 46 de meciuri disputate cu trupa din Gruia, mijlocaşul a reuşit să puncteze de 15 ori. Alături de Fabbiani şi Didi, el a fost unul dintre principalii artizanii ai eventului din sezonul trecut. La formaţia cipriotă fostul stelist nu a reuşit să se acomodeze, reuşind un singur gol.


Intră acum și în grupul de