Cetatea Suceava a pierdut cu scorul de 3-2 amicalul cu Ceahlăul Piatra Neamţ


Intră acum și în grupul de

Cetatea a pierdut cu scorul de 3-2 amicalul disputat miercuri după amiază la Piatra Neamţ. Ceahlăul a deschis scorul încă din minutul 3 prin Bădescu, care l-a învins pe Roheţki cu un şut la colţul lung, de la 10 metri. Sucevenii au şansa egalării în minutul 15, însă şutul lui Bolohan de la marginea careului mare a trecut de puţin pe lângă poartă. Cei care reuşesc însă să înscrie sunt însă tot nemţenii, prin Burlacu, care a punctat a reluat în plasă, de la 5 metri, o centrare trimisă de Bădescu.

Ceahlăul a început în forţă şi repriza a doua, izbutind să urce scorul la 3-0 prin Vinicius, în minutul 54. Ultima jumătate de oră avea însă să aparţină sucevenilor. Mai întâi Halip a redus din handicap în cu o reluare simplă din 3 metri, după care Tomescu a stabilit scorul final, punctând cu un şut plasat din interiorul careului.

Ceahlăul a evoluat în formula: Hărăguţă – Burlacu, Forminte, Viţelaru, Barna – Bădescu, Achim, Catană, Miron – Tudose, Gafiţa. Au mai intrat Zaharie, Ţepeş, Ichim, Ferariu, Popa, Macovei, Doicaru, Vinicius, Sofroni.

Cetatea a jucat în alcătuirea Roheţki – Sevaciuc, Feraru, Halip – Azaharioaei, Onciu, Bolohan, Romaniuc, Şuleru – Homneac, Dumitru. Au mai intrat Luca, Bernard, Breniuc, Ţibulcă, Golofca, Ailenii, Tomescu.


Intră acum și în grupul de