„Crosul Tineretului- O nouă şansă”, la prima ediţie


Intră acum și în grupul de

Clubul Sportiv „Tigrul” din Rădăuţi, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Direcţia Judeţeană pentru Sport a judeţului Suceava, organizează sâmbătă, 13 iunie, la Rădăuţi, prima ediţie a „CROSULUI TINERETULUI-O NOUĂ ŞANSĂ”. Manifestările prilejuite de acest eveniment vor debuta în centrul municipiului Rădăuţi la ora 13.00, cu o defilare a sportivilor rădăuţeni şi a copiilor de la şcoli şi grădiniţe din acest municipiu, acompaniaţi de fanfară.

Ulterior, va debuta crosul propriu-zis, care va avea mai multe categorii de vârstă începând de la 5 ani până la peste 18 ani.

Toţi participanţii la cros vor primi diplome de participare, iar câştigătorii vor primi cupe şi medalii precum şi premii surpriză. Manifestarea se va încheia cu demonstraţii de qwan ki do, biking, roling şi skating, echitaţie, precum şi de o demonstraţie de K 1 oferită de multiplul campion Pitbull Ionuţ Atodiresei, care va fi prezent la Rădăuţi special pentru acest eveniment.

Organizatorii invită toţi tinerii din judeţul Suceava şi din Rădăuţi să participe la acest eveniment „pentru a ne bucura împreună şi pentru a promova tot împreună sportul, tinereţea şi un mod de viaţă sănătos şi armonios”.


Intră acum și în grupul de