Patru tineri au prădat cabana unui ipoteştean


Intră acum și în grupul de

Patru tineri au furat dintr-o cabană din Câmpulung Moldovenesc tot ce au găsit în cale, la domiciliul unuia dintre ei fiind găsită şi o puşcă artizanală. Potrivit IPJ Suceava, miercuri, la orele 15.00, Poliţia Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin „S.N.U.A.U 112” cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri din cabana lui C. Cornel, de 41 ani, din comuna Ipoteşti.

În timpul cercetărilor s-a stabilit faptul că persoane necunoscute, în perioada 04-09.06.2009, prin forţarea unei uşi de acces au sustras din cabana situată pe strada Valea Caselor, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, bunuri în valoare de circa 11.000 lei -mobilă, electrocasnice, televizor, calorifer electric, lenjerie, veselă, paturi.

Joi, în urma continuării activităţilor specifice, s-a stabilit că principalul suspect de comiterea furtului este Ţ. Ciprian, în vârstă de 28 ani, din satul Prisaca Dornei, comuna Vama. În baza probatoriului administrat a fost obţinut un mandat de percheziţie domiciliară emis de Judecătoria Câmpulung Moldovenesc. În timpul percheziţiei au fost găsite mai multe bunuri care au fost recunoscute de către partea C. Corneliu ca fiind bunuri ce au fost sustrase din cabana proprietate.

La locuinţa neterminată, ce aparţine lui Ţ. Ciprian s-a găsit o armă de vânătoare artizanală, acesta declarând că este confecţionată de el, iar în bucătăria casei într-un tub din metal s-a găsit pulbere de puşca mai multe braning-uri şi alice de diferite mărimi, precum şi 6 cartuşe. La percheziţie au participat şi 4 jandarmi.

S-a mai stabilit că la comiterea furtului au mai participat M. Gheorghe, de 28 ani, din comuna Vama, C. Andrei, de 21 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc şi L. Grigore, de 25 ani, din comuna Sadova.

Ţ. Ciprian şi M. Gheorghe au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru săvârşirea infracţiunilor de „furt calificat” şi „nerespectarea regimului armelor şi muniţiile”, respectiv „furt calificat”, fiind introduşi în arestul I.P.J. Suceava. Vineri, aceştia urmau să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Ceilalţi doi suspecţi sunt cercetaţi în stare de libertate.


Intră acum și în grupul de