Vacanţă binemeritată pentru jucătorii de la CS Universitatea Suceava (Handbal)


Intră acum și în grupul de

La capătul unui sezon de excepţie în care a reuşit să se califice în finala Cupei Challenge şi s-a clasat pe locul VI în Liga Naţională, handbaliştii de la CS Universitatea Suceava se bucură în sfârşit de o binemeritată vacanţă. Sportivii suceveni se vor reuni pentru începerea pregătirilor în data de 29 iunie, atunci când vor efectua împreună un cantonament la Eforie Sud.

„Jucătorii noştri merită o perioadă de refacere şi odihnă după un sezon deosebit de dificil când au fost nevoiţi să joace câte un meci la trei zile, lucru cu care nu au fost obişnuiţi. O parte dintre băieţi îşi petrec timpul împreună cu familia şi prietenii, iar o parte se află la refacere după accidentările suferite în campionat. Iulian Andrei şi Dospinescu sunt la recuperare la Câmpina, în timp ce Pralea este la un examen medical amănunţit la Bucureşti”, a declarat directorul tehnic al echipei CS Universitatea Suceava, Petru Ghervan.

Antrenorul secund al naţionalei de handbal masculin a României se pregăteşte împreună cu jucătorii pentru cel mai important examen al acestui an, meciul decisiv cu echipa Poloniei din preliminariile Campionatului European. „Am avut momente bune atât în meciul cu Suedia, cât şi în cel cu reprezentativa Muntenegru, dar am şi avut „căderi” inexplicabile şi ceva ghinion. Va fi extrem de greu să învingem în Polonia, însă dacă sportivii noştri vor juca la fel de relaxat cum au făcut-o în Suedia atunci avem o şansă să participăm la Campionatul European. Sper ca măcar la acest meci bafta să fie de partea noastră”, a afirmat antrenorul secund al naţionalei de handbal masculin a României, Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de