CS Gura Humorului a promovat în Liga a III-a (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

În meciul de baraj, CS Gura Humorului – AS Roma (Botoşani) 2 – 0

CS Gura Humorului a reuşit după o perioadă mai lungă de încercări să promoveze în Liga a III-a. În meciul de baraj care s-a disputat la Iaşi, formaţia humoreană a învins clar cu scorul de 2 – 0 formaţia AS Roma (Botoşani).

Fotbaliştii pregătiţi de Robert Molocea au început perfect meciul şi au deschis scorul încă din minutul 2 prin Gafiţa, care a surprins pe toată lumea înscriind direct din corner cu largul concurs al portarului botoşănean Tărăbuţă. După o mare ocazie pe care a ratat-o în minutul 17, Lazăr s-a revanşat în minutul 27, când a majorat avantajul humorenilor cu un şut de la 6 metri, pe sub portarul advers. Intraţi cu un avans liniştitor la pauză, sucevenii au abordat repriza secundă mult mai prudent, însă au contraatacat de fiecare dată periculos când au avut ocazia, în special prin Lazăr şi Beleca.

Reuşita celor de la CS Gura Humorului, începând cu fotbaliştii şi încheind cu conducerea tehnică şi cu toţi cei care s-au implicat în susţinerea fotbalului humorean merită toate felicitările pentru faptul că nu au abandonat lupta pentru promovarea în eşalonul III ca valoare al fotbalului românesc şi au avut încrdere într-o generaţie de excepţie.

Gura Humorului: Negrea – Neagoe, Kuruc, Gafiţa, Grosu (75 Tănase), Beldiman (80 Pătraşcu), Căinari, Pânzariu, Cocar (70 Susanu), Lazăr, Beleca (90 Flutur).

AS Roma: Tărăbuţă – Bordianu (46 Verenciuc), Luca (70 Ciornea, Ghinea, Basarab (55 Zidu) – Boscu, Patache, Chimir, Sandu (75 A. Dănilă) – S. Dănilă, Orăşanu.


Intră acum și în grupul de