Voleibaliştii au liber toată luna iulie (Volei)


Intră acum și în grupul de

După un sezon 2008-2009 în care s-au calificat la barajul de promovare şi au fost foarte aproape de a promova în Divizia A1, voleibaliştii de la CSMU LPS Suceava continuă să se pregătească. „Avem câte 3 antrenamente pe săptămână până la sfârşitul acestui luni, iar în iulie va fi liber”, a spus Victor Pancu.

Din sezonul viitor, aproape sigur echipa locală de volei nu va mai conta pe serviciile lui Bogdan Jelezneac. Acesta nu este singurul care va părăsi gruparea suceveană. Juniorul Tebieş a fost convocat la lotul naţional şi conform regulamentului FRV trebuie să joace în Divizia A1, astfel că el va pleca la VCM Piatra Neamţ, unde va avea şansa să evolueze chiar în cupele europene.

Un alt jucător de care CSMU LPS Suceava s-ar putea despărţi în această vară este ridicătorul Andrei Sasu. „M-a anunţat că vrea să plece dar trebuie să mai discutăm. Ar fi o pierdere pentru noi pentru că am rămâne descoperiţi pe acest post”, a explicat Victor Pancu.

Trei noutăţi

Pentru sezonul care urmează Victor Pancu speră într-o comportare la fel de bună ca cea din ediţia 2008-2009 a echipei pe care o antrenează. „Le mulţumesc celor de la Iulius Mall care sprijină foarte mult precum şi Primăriei şi Consiliului Local Suceava, fără de care activitatea noatră ar fi fost aproape imposibil de desfăşurat. Noutăţile din sezonul viitor ar putea fi Cristian Cosovan, un junior care a evoluat şi în turneul de baraj de la Braşov precum şi un jucător de la Bacău şi unul de la Bistriţa, cu care profesorul Pancu este deja în discuţii.


Intră acum și în grupul de