CS Universitatea vrea să înceapă tare noul sezon (Handbal, Liga Naţională)


Intră acum și în grupul de

Liga Naţională 2009-2010, care va începe pe 6 septembrie, îşi va stabili ţintarul etapelor marţi, 7 iulie. La sediul Federaţiei Române de Handbal va avea loc tragerea la sorţi a numerelor de ordine pe baza cărora se va întocmi programul campionatului viitor. Toate echipele din primul eşalon au trimis cererile de înscriere până la data limită (30 iunie), astfel că se vor alinia la start HCM Constanţa, UCM Resiţa, Dinamo, Steaua, Ştiinţa Bacău, CS Universitatea Suceava, HC Odorhei, Pandurii Tg Jiu, Minaur Baia Mare, Poli Timişoara, „U“ Cluj, CSM Medgidia şi nou-promovatele Rom Cri Braşov şi CSM Satu Mare.

Din partea CSU Suceava, la tragerea la sorţi de marţi va participa Sorin Nedelcu, organizatorul de competiţii al clubului sau un reprezentant al Consiliului de Administraţie.

“Ne dorim să întâlnim în primele etape adversari cât mai puternici, gen Steaua, Reşiţa sau Constanţa pentru că niciodată nu am avut această şansă de a prinde echipele mari în prima fază. E drept, că am jucat la începutul ultimelor sezoane cu Dinamo şi i-am învins de trei ori în patru meciuri dar, repet, eu aş vrea adversari cât mai puternici. Noi când am jucat cu aceste echipe le-am prins deja omogenizate şi de multe ori în formă”, a declarat Petru Ghervan.

Bibirig renunţă la cariera de jucător pentru cea de antrenor

În altă ordine de idei, Petru Ghervan a precizat că a avut mai multe discuţii cu Leonard Bibirig în urma cărora se pare că veteranul din lotul “studenţilor” se va ocupa doar de pregătirea jucătorilor fiind şanse mari ca el să se retragă din activitatea de jucător. “Am discutat cu ‘Bibi’ şi mi-a spus că se pune în slujba echipei. El şi până acum i-a antrenat pe jucători.

A ajuns şi el la o vârstă şi trebuie să acceptăm că este greu să fii şi jucător şi antrenor, deşi eu cred că s-a descurcat excelent pe ambele fronturi. El are categoria a II-a şi poate fi antrenorul Universităţii Suceava. Îi urez mult succes în cariera de antrenor. Rezultatele din sezonul trecut îl recomandă”, a mai declarat Petru Ghervan.


Intră acum și în grupul de