Un lector doctorand pe postul de „vice” la Cetatea (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Instalat de câteva zile pe postul de vicepreşedinte al Cetăţii Suceava, Bogdan Grosu este de părere că echipa locală de fotbal deşi trece prin momente mai grele îşi poate îndeplini obiectivele pe termen scurt iar proiectul pe termen lung pe care i l-a prezentat preşedintele Ciprian Anton îl consideră ambiţios.

“Într-adevăr este un moment mai greu pentru club dar am acceptat această propunere pentru că am considerat că pot ajuta la realizarea proiectului de la Cetatea. Până la urmă trebuie să recunoaştem că trebuia să fie cineva care să o ia de la zero în fotbalul sucevean”, a declarat Bogdan Grosu.

La 31 de ani, Bogdan Grosu este lector doctorand la Facultatea de Educaţie fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava. Fost fotbalist la A.S. „Siretul” Dolhasca, A.S. „Unirea” Ruginoasa, “Avântul” Grămeşti, „Luceafărul Bucovina” Suceava şi „Viitorul” Liteni, Bogdan Grosu a participat în 2006 la un stagiu de perfecţionare al antrenorilor, la Laval, în Franţa.

Tot din 2006, Bogdan Grosu este posesor al licenţei “B” UEFA, el activând în perioada 2006-2008 ca antrenor secund al formaţiei Juventus Fălticeni, în Liga a III-a. Pe perioada mandatului de antrenor al lui Ovidiu Murariu în sezonul trecut, Bogdan Grosu a fost preparatorul fizic al echipei.


Intră acum și în grupul de