Situaţia se limpezeşte la competiţia fotbalistică municipală (Fotbal, Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Cu doar o singură etapă înainte de sfârşitul sezonului regulat al Campionatului Municipal de Fotbal, situaţia în ceea ce priveşte cele opt echipe care vor participa la turneul play – off este foarte aproape de clarificare. Dacă primele cinci formaţii care se vor lupta pentru titlu în ultimul act al competiţiei fotbalistice municipale erau clare de mai mult timp, Revine, Apropo Cafe, NTS, Interconti şi Pit Stop, pentru celelalte trei locuri lupta era aprigă. Totuşi, se pare că acces în play – off vor avea grupările Sporting, Civica şi Omniasig.

Chiar dacă pentru unele grupări nu are o importanţă deosebită locul pe care se clasează la finalul acestei ediţii a Campionatului Municipal de Fotbal, mişcarea şi întâlnirea cu prietenii fiind principalul scop, pentru primele opt clasate locul ocupat în clasamentul final este esenţial. Cum cele două grupe ale turneului play – off vor fi alcătuite conform regulamentului din echipele clasate pe locurile 1, 3, 5 şi 7, respectiv 2, 4, 6 şi 8, în mod clar unele grupări ar dori să evite pe cât posibil formaţiile de top.

Penultima etapă a Campionatului Municipal a adus faţă în faţă două echipe deosebit de puternice, Apropo Cafe şi Pit Stop. Meciul a fost deosebit de echilibrat până aproape de final când cei de la Apropo Cafe au marcat două goluri în urma unor cornere pe fondul neatenţiei în apărare a celor de la Pit Stop. Scorul final al partidei Apropo Cafe – Pit Stop a fost 3 – 0, prima formaţie fiind mult mai insiprată şi mai constantă în joc.

La finalul partidei însă, delegatul echipei Pit Stop a contestat utilizarea unui jucător care nu era trecut pe foaia de arbitraj de către Apropo Cafe. Contestaţia a fost înregistrată şi va fi analizată de Comisia Tehnică a Campionatului Municipal, comisie alcătuită din cinci persoane.

Oricum, a mai rămas doar o singură rundă din ediţia 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal şi primele opt echipe se gândesc deja la turneul play – off în care fiecare meci poate fi considerat un derbi, orice punct pierdut fiind decisiv în tentativa de a juca în finala competiţiei.


Intră acum și în grupul de