Ciprian Anton despre suma de transfer a lui Roheţki şi Onciu : „Pe hârtie sunt nişte bani de primit” (Fotbal, Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

La câteva zile de la transferul portarului Roheţki şi a mijlocaşului Onciu de la Cetatea la Ceahlăul Piatra Neamţ, preşedintele grupării din Areni nu vrea încă să divulge sumele pe care echipa locală de fotbal le va încasa de pe urma celor doi. Ciprian Anton spune că „pe hârtie sunt nişte bani de primit” însă nu ştie când vor intra aceştia în casieria clubului.

Pe surse, am aflat totuşi că Ceahlăul va plăti 25.000 de euro pentru Andrei Roheţki, fostul căpitan al Cetăţii urmând să aibă sub Pietricica un salariu de 30.000 de dolari. În ce-l priveşte pe Marius Onciu, se pare că suma vehiculată pentru transferul său la gruparea neamţeană nu depăşeşte 30.000 de euro, iar salariul acestuia va fi la fel ca al lui Roheţki. Sigur, cei doi jucători vor încasa aceşti bani în funcţie de numărul de meciuri pe care le vor disputa în tricoul pietrenilor şi de prestaţiile pe care le vor avea sub comanda antrenorului Florin Marin. „Sunt convins că atât Roheţki cât şi Onciu vor avea evoluţii bune la Ceahlăul şi în scurt timp vor deveni jucători de bază la noua lor echipă. Eu îmi doresc din suflet ca ei să aibă prestaţii cât mai bune”, a declarat Anton.


Intră acum și în grupul de