Loje la tribuna oficială şi bănci de rezervă noi (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Stadionul „Areni” va intra de pe 27 iulie într-un proces de renovare, a anunţat miercuri preşedintele Cetăţii, Ciprian Anton. Acesta a spus că intenţionează să construiască două loje la tribuna oficială, unde vor exista încă 30 de locuri acoperite. Totodată, actualele bănci de rezervă vor fi înlocuite cu unele noi, din plexiglas, asemănătoare celor de pe arenele moderne din ţară. „Am discutat deja cu cei de la Domeniul Public care ne vor ajuta cu 30 de oameni. Am promisiunea câtorva sponsori care vor veni cu materialele necesare renovării şi sper ca până la debutul campionatului lucrările să fie finalizate”.

Direcţia Domeniului Public ajută doar cu mâna de lucru

Şeful Direcţiei Domeniului Public Suceava, Marian Andronache, a confirmat că FC Cetatea a solicitat câţiva muncitori care să efectueze lucrări la Stadionul „Areni”. „Am discutat cu conducerea echipei şi cred că le vom pune la dispoziţie 15-20 de muncitori. În rest nu-i putem ajuta cu nimic altceva”, a declarat Marian Andronache.

De câteva zile, gazonul Stadionului „Areni” a intrat într-un proces de reînsămânţare, motiv pentru care după ce vor reveni din cantonamentul de la Poiana Negri, fotbaliştii Cetăţii vor juca meciurile amicale la Fălticeni. Cel mai probabil, Cetatea va reveni pe Areni cu o săptămână înainte de debutul sezonului 2009-2010 al Ligii a II-a, programat să înceapă la data de 15 august.

Şase meciuri amicale va disputa Cetatea

Până la această dată, Cetatea Suceava a disputat un singur joc de verificare în compania formaţiei Rapid CFR Suceava, partida încheindu-se la egalitate, scor 2-2. Pentru următoarele meciuri de pregătire, sucevenii au preferat două formaţii din Bacău, FCM şi Aerostar (fosta echipă a antrenorului Ioan Radu) împotriva cărora vor evolua de 5 ori! Ultimul amical, va fi programat pe 8 august, contra vecinilor de la FC Botoşani.

Vineri, 17 iulie: Cetatea Suceava – Aerostar Bacău
Miercuri, 22 iulie: Cetatea Suceava – FCM Bacău
Sâmbătă, 25 iulie: FCM Bacău – Cetatea Suceava
Miercuri, 29 iulie: Cetatea Suceava – Aerostar Bacău
Sâmbătă, 1 august: Aerostar Bacău – Cetatea Suceava
Sâmbătă, 8 august: Cetatea Suceava – FC Botoşani


Intră acum și în grupul de