Cetatea a făcut două remize cu echipe din Liga a III-a Fotbal, (Liga a II-a)


Intră acum și în grupul de

Cetatea Suceava – Aerostar Bacău 1 – 1

Sâmbătă, Cetatea Suceava şi-a încheiat cantonamentul de la Poiana Negri, la finalul căruia a disputat două meciuri de verificare, ambele împotriva a două formaţii din eşalonul inferior.

În primul joc, Cetatea Suceava a remizat în compania celor de la Aerostar Bacău, scor final 1 – 1. Tehnicianul Ioan Radu a abordat această partidă cu două echipe diferite în cele două reprize astfel încât în teren au intrat majoritatea jucătorilor din lot. Prima parte a meciului a fost una mai slabă pentru suceveni, în care au primit şi gol, Sofronie marcând în minutul 30.

În partea a doua, Cetatea a fost la timona meciului şi ocaziile de gol s-au concretizat în minutul 70, când Sumanariu a înscris dintr-o fază fixă.

“Având în vedere oboseala acumulată în cantonament, pot spune că băieţii noştri s-au mişcat destul de bine, mai ales în repriza a doua, când cei mai tineri intraţi în teren au avut o dorinţă mai mare de afirmare. În acest meci am încercat şi schimbarea sistemului în 4-4-2 şi cred că în perioada următoare ne vom obişnui cu acesta”, a declarat Ioan Radu.

Cetatea a jucat în prima parte în formula Luca, Duman, Bernard, Feraru, Tomescu, Ionesi, Stănescu, Apetri, Negru, Dicher şi Homneac, iar în partea a doua cu Zaharia, Sturzu, Breniuc, Ţugui, Tomescu, Jalbă, Zaremba, Ailenei, Avrămia, Andrieş şi Sumanariu.

Cetatea Suceava – FC Panciu 1 – 1

Cetatea Suceava a încheiat la egalitate, cu acelaşi scor, 1-1, şi amicalul disputat sâmbătă la Vatra Dornei, împotriva divizionarei a treia, FC Panciu, acesta fiind al treilea rezultat de egalitate din tot atâtea meciuri. Golul sucevenilor a fost marcat de Sumanariu, în minutul 23. Partida cu FC Panciu a fost ultimul amical jucat de Cetatea în cantonamentul de la munte. Săptămâna viitoare, Cetatea şi FC Panciu se vor înfrunta din nou, partida urmând a se juca, joi, cel mai probabil, la Fălticeni. Miercuri, 22 iulie, Cetatea va întâlni FCM Bacău.


Intră acum și în grupul de