5 lei biletul şi 50 de lei abonamentul pentru accesul la meciurile Cetăţii (Fotbal, FC Cetatea)


Intră acum și în grupul de

Conducerea FC Cetatea a stabilit ieri tarifele pentru biletele şi abonamentele de acces la meciurile echipei locale în sezonul 2009-2010. Astfel, iubitorii fotbalului vor fi nevoiţi să scoată din buzunar 5 lei pentru a-i vedea la lucru pe jucătorii suceveni în vreme ce un abonament care permite accesul la toate cele 17 meciuri din campionat va costa 50 de lei.

De asemenea, Ciprian Anton a anunţat că membrii galeriei vor primi de la club legitimaţii gratuite pe baza unui tabel nominal.Ca şi abonamentele, legitimaţiile vor fi securizate pentru a nu putea fi falsificate. „ Pe fiecare legitimaţie va fi fotografia posesorului. Vrem să avem o evidenţă exactă a numărului de oameni din galerie şi intenţionăm să stabilim cu celelale cluburi din seria noastră reciprocităţi cu privire la numărul de suporteri care vor intra gratis la meciurile din deplasare”, a spus Anton.

Totodată, abonamentele vor avea inscripţionat un număr de ordine şi numele posesorului, tittularul abonamentului fiind singurul care are acces la meciuri. „Vom avea un om la intrarea în stadion, care se va ocupa de verificarea aleatorie a abonaţilor”, a mai adăugat Anton.


Intră acum și în grupul de