Antrenorii de la juniori au părăsit Cetatea în grup (Fotbal, FC Cetatea)


Intră acum și în grupul de

Găluşcă, Caşuba şi Gafencu nu se mai ocupă de grupele de juniori de la Cetatea

Restructurările de la Centru de copii şi juniori al FC Cetatea continuă. După ce Silviu Stănescu a fost înlocuit din funcţia de coordonator al centrului, locul său fiind luat de Aurel Constantin, modificări au apărut şi la nivelul antrenorilor de la secţiile de juniori.

Antrenorii Victor Găluşcă, Radu Caşuba şi Ilie Gafencu nu vor mai pregăti grupe de juniori de la Cetatea. Decizia a fost luată ieri de comun acord cu preşedintele Ciprian Anton. „După prima discuţie pe care am avut-o cu ei în care le-am spus ce vreau să fac la Centrul de copii şi juniori am cerut tuturor tehnicienilor să-şi întocmească câte un un caiet de activitate pentru a avea o evidenţă exactă cu ceea ce se întâmplă la fiecare grupă de copii. Singurul care s-a conformat a fost Silviu Stănescu. Azi cei trei antrenori au venit la mine şi am discutat cu ei. Ne vom despărţi pe cale amiabilă, ei dorind să-şi continue activitatea într-o altă direcţie”, a declarat Ciprian Anton.

Găluşcă, Caşuba şi Gafencu mai au de primit de la Cetatea câte trei salarii, preşedintele Anton promiţându-le că clubul îşi va achita restanţele faţă de aceştia în următoarea perioadă.

Aurel Constantin va antrena juniorii „A” şi „B”

În aceste condiţii, Aurel Constantin se va ocupa de grupele de juniori „A” şi „B” în vreme ce juniorii „C” vor fi antrenaţi de Paul Popovici.

Se pare că cei trei antrenori, toţi foşti fobalişti ai echipei locale sunt decişi să înfiinţeze o şcoală de fotbal privată, dorinţa lor fiind ca o parte dintre juniorii pe care i-au antrenat la Cetatea să-i însoţească la noua şcoală. „Pe 1 august, eu voi face o şedinţă cu părinţii tuturor juniorilor de la Cetatea. Vreau să aplic la Centrul de copii şi juniori de la Cetatea modelul de la Sporting Suceava, care s-a dovedit a fi unul de succes. Dacă vor fi copii care vor dori să-şi însoţească antrenorii la noua şcoală îi vom lăsa să plece”, a conchis Ciprian Anton.


Intră acum și în grupul de