“Cupa Iulius Mall la Skandenberg”, disputată de cei mai buni sportivi din ţară


Intră acum și în grupul de

Cel mai mare eveniment sportiv de skandenberg din ţară, după Campionatul Naţional, s-a desfăşurat duminică la Suceava. Concursul, intitulat sugestiv “Furtună în ţara fagilor”,prezentat de deja celebrul Radu Valahu’, a reunit aproximativ 100 de sportivi din întreaga ţară, printre care se numără campioni şi vice campioni naţionali, membri ai Lotului Naţional de Skandenberg şi membri ai Clubului Sportiv “Nord Arena” Suceava.

De asemenea, au intrat în concurs şi trei deţinuţi ai penitenciarului “Botoşani”, câştigătorii “Cupei Petru şi Pavel la Skandenberg”, manifestare organizată în urmă cu puţin timp de Clubul “Nord Arena” chiar la penitenciarul din Botoşani.

În cadrul unei conferinţe de presă, organizată cu prilejul deschiderii oficiale a concursului, atât reprezentanţii organizatorilor cât şi cei mai buni sportivi invitaţi de la diverse cluburi din ţară s-au declarat încântaţi de seriozitatea cu care este tratat concursul şi de numărul mare de sportivi înscrişi în competiţie.
Sportivii care au participat la conferinţă au apreciat acest concurs ca fiind o acţiune benefică pentru cei care participă la Campionatul Mondial din septembrie, care se va desfăşura în Italia. Totodată, aceştia s-au declarat optimişti în ceea ce priveşte obţinerea unui loc pe podiumul de la Mondiale.

După ce s-au înscris în concurs, au trecut de “proba” cântarului oficial şi au făcut cunoştinţă cu regulamentul competiţiei, sportivii au început lupta pentru câştigarea “Cupei Iulius Mall la Skandenberg”, aceştia participând la următoarele categorii: juniori -70 kg şi +70 kg, senioare –open, seniori -65 kg, -75 kg, -85 kg, -95 kg, +95 kg şi proba pentru mâna stânga –open.

Organizat de Clubul Sportiv „Nord Arena”, Asociaţia Română de Skandenberg şi Direcţia pentru Sport Suceava, în parteneriat cu IuliusMall Suceava şi Bowling Club Strikers, acest concurs, la care au participat sportivi din întreaga ţară, a adus în faţa publicului sucevean nume cunoscute ale skandenbergului, Dănuţ Uriaşul Borbil,Olimpiu Paco Făt, Daniel Chivu, Adi Mineru Pâslariu, Radu Leonidas Cîrdei şi Dorin Magicianul Tofănescu fiind doar câţiva dintre campionii care au intrat în competiţie.

Evenimentul, găzduit de “Bowling Club Strikers” din incinta Iulius Mall Suceava, a reuşit să adune un număr mare de curioşi dornici să vadă evoluţia sportivilor şi să-şi susţină favoriţii.


Intră acum și în grupul de