Daniel Niculae revine la naţională (Fotbal)

Răzvan Lucescu ar putea beneficia de o nouă opţiune în atacul României, după ce l-a convins pe fostul său elev de la Rapid, Daniel Niculae, să revină la sentimente mai bune privind echipa naţională. Atacantul lui Auxerre, care renunţase la tricoul galben după un conflict cu selecţionerul Piţurcă, va trebui, acum, să înceapă iar să marcheze pentru echipa franceză, perioada sa de ineficacitate depăşind un an!

“Eu sunt pregătit, sper să fi trecut peste perioada neagră, iar dacă mă cheamă, voi fi prezent. Oricum, e antrenorul care mă cunoaşte cel mai bine, vorbim la telefon şi îmi ştie starea psihică. Probabil acum a venit să vadă cut sunt de pregătit, să vorbească şi cu antrenorul nostru.”, a declarat jucătorul.

Subiectul Victor Piţurcă este încă unul foarte sensibil pentru jucătorul trimis înapoi în Franţa de pe aeroportul Otopeni în septembrie, imediat după moartea tatălui său.

“Hai să spunem că m-am autosuspendat pe o perioadă nelimitată. Nu mai vreau să dezgropăm morţii, îmi doresc doar un rezultat bun cu Ungaria şi să câştigăm cu Franţa!”, a încheiat Niculae, pentru sursa citată.

loading...