Se cunosc deja trei semifinaliste (Fotbal – Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Grupa A a turneului play-off al Campionatului Municipal de Fotbal şi-a stabilt deja semifinalistele. Aşa cum era de aşteptat campioana en-titre Revine nu a avut nicio problemă cu revelaţia acestui sezon, echipa Civica şi s-a impus clar cu 5-1. Ovidiu Ciobanu, Mihai Guriţă, Niculaie Grosu, Vasile David, Constantin Siminiceanu, Dumitru Botezatu, Radu Podariu, Doru Gugeanu, Ilie Trandafir şi-au câştigat dreptul de a juca în penultimul act al ediţiei 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal.

Cel de-al doilea meci al ultimei etape din grupa A a turneului play-off a fost cel mai spectaculos, faţă în faţă aflându-se echipele NTS şi Pit Stop. Mai ambiţioşi şi mai determinaţi, cei de la NTS au marcat primii Liviu Luca fiind mai inspirat decât portarul celor de la Pit Stop.

Spre lauda lor totuşi, cei de la Pit Stop au revenit în joc şi au egalat la 2-2. Din acest moment însă pe terenul de la baza „Ramiro” a existat o singură echipă, NTS. Cu Perijoc, Ungureanu şi Marius macovei în formă maximă cei de la NTS s-au impus la final cu 5-2.

Aşadar, în semifinalele competiţiei fotbalistice municipale s-au calificat Revine şi NTS din grupa A şi Interconti din grupa B, cea de-a patra formaţie urmând a fi stabilită de meciul Apropo Cafe – Sporting.


Intră acum și în grupul de