Interconti – NTS şi Revine – Apropo Cafe două meciuri de pomină în semifinale (Fotbal – Campionatul Municipal)


Intră acum și în grupul de

Marţi 4 august, baza sportivă Ramiro va găzdui semifinalele ediţiei 2009 a Campionatului Municipal de Fotbal. Faţă în faţă în prima din aceste semifinale, de la ora 17.00, se vor afla echipele Interconti şi NTS. Meciul se anunţă a fi unul deosebit de echilibrat şi spectaculos, aşa cum a fost dealtfel şi ultima dispută directă care s-a încheiat cu scorul de 7-6 în favoarea celor de la Interconti. Rămâne de văzut dacă ştiinţa jocului celor de la Interconti va fi suficientă pentru a trece de ambiţia şi capacitatea de efort deosebită a celor de la NTS.

Cea de-a doua semifinală, care va începe la ora 18.00 tot marţi 4 august, va fi o reeditare a finalei ediţiei 2008 a Campionatului Municipal de Fotbal. De o parte şi de alta se vor afla Revine, campioana en-titre şi Apropo Cafe una dintre cele mai tenace grupări din acest sezon. Favorită certă este Revine, atât prin prisma experienţei deosebite a jucătorilor ei, dar şi prin faptul că portarul titular al adversarilor lor nu va putea juca fiind eliminat din joc în ultimul meci din grupă în turneul play-off. Nu trebuie uitată totuşi nici absenţa lui Gheorghe Găitan, un jucător deosebit de talentat, dar prea „iute”, aşa cum am mai scris.

Cei cărora le place fotbalul pot încerca fără probleme baza Ramiro din Burdujeni marţi începând cu ora 17.00 pentru că nu vor avea ce regreta.


Intră acum și în grupul de