Suceveanul Nicolae Berariu, stopat din nou la Campionatele Naţionale de Constantin Bejinariu (Box)


Intră acum și în grupul de

Singurul reprezentant al CSM Florconstruct Suceava la Campionatele Naţionale de Box pentru seniori care a avut loc la finele săptămânii trecute la Arad, Nicolae Berariu, a dat din nou în drumul spre medalii de „prietenul” său Constantin Bejinariu. După ce a trecut lejer de primul tur al competiţiei, suceveanul s-a întâlnit din nou cu vechiul său adversar şi rival, component al lotului naţional al României.

Deşi s-a străduit şi a luptat până la capăt, sportivul pregătit de antrenorul Doru Iftime a fost declarat învins la puncte. Şi ediţia 2009 a Campionatelor Naţionale de Box pentru seniori a fost una cu ghinion pentru unul dintre cei mai buni pugilişti suceveni ai ultimilor ani, Berariu pierzând în faţa tenacelui boxer băcăuan.

„Mare păcat că Berariu a picat pe partea de tabel a competiţiei cu Constantin Bejinariu. Într-o dispută între doi sportivi de valoare care se cunosc foarte bine, diferenţele sunt mici şi este greu să te detaşezi. Nu reprezintă niciun secret faptul că i-am spus elevului meu că doar K.O. Îl poate opri pe Bejinariu, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Îmi pare rău pentru sportivul nostru că nu a reuşit să intre pe drumul către medalii, dar să recunoaştem este o diferenţă mare de pregătire între un sportiv component al lotului naţional şi unul al unui club de nivel local.

Oricum, a fost impresionant să ne întâlnim cu valorile boxului românesc ca Mihai Leu şi Francisc Vaştag, care au fost prezenţi la tragerea la sorţi şi fim în atenţia autorităţilor locale din Arad la o astfel de competiţie. Universitatea „Vasile Goldiş” a fost o gazdă excelentă şi nu putem decât regreta faptul că Suceava nu a avut şansa să urce pe podiumul de premiere”, a declarat antrenorul de la CSM Florconstruct Suceava, Doru Iftime.


Intră acum și în grupul de