Echipament şi ghete noi pentru sportivii de la CSM Bucovina Suceava (Rugby)


Intră acum și în grupul de

Cei care se pricep cât de cât la sport recunosc faptul că unul dintre cele mai dificil, dar în acelaşi timp frumoase jocuri, este cel de rugby. În mod sigur, nu poţi compara un tricou purtat de un fotbalist cu cel al unui rugbist pentru că ultimul este fără îndoială mai greu încercat.

Jucătorii de la CSM Bucovina Suceava au fost şi sunt şi în situaţia în care au nevoie de un echipament nou care să reziste jocurilor aprige din campionat.

„Un lucru îmbucurător pentru noi este îl reprezintă faptul că vom beneficia din această a doua parte a turneului play-out al Diviziei Naţionale de un nou rând de echipament graţie sprijinului acordat de Consiliul Judeţean şi Primăria Suceava. O veste la fel de bună ne-a venit din partea fostului nostru jucător, Petru Bălan care joacă în prima ligă franceză, care ne-a trimis 30 de perechi de ghete. Rugbiul sucevean este o familie şi graţie acestui fapt a trecut prin toate momentele grele”, a afirmat antrenorul echipei CSm Bucovina Suceava, Constantin Vlad.


Intră acum și în grupul de