FC Cetatea Suceava remizează în cel mai important meci de pregătire, cel cu FC Botoşani (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

FC Cetatea Suceava – FC Botoşani 2-2 (0-0)

În cel mai important meci de pregătire al sezonului precompetiţional, la Fălticeni, FC Cetatea Suceava a întâlnit colega ei din seria I a Ligii a II-a, FC Botoşani. Aşa cum a anunţat la finele partidei cu Poli II Iaşi, conducerea tehnică a formaţiei sucevene a folosit la acest meci o formulă de echipă aproape de cea standard.

Sucevenii, aşezaţi într-un sistem 3-5-2, au început bine meciul având o posesie superioară botoşănenilor. Mai incisivi cei de la FC Botoşani au ameninţat primii poarta apărată de Luca dar fără niciun rezultat concret pe tabela de marcaj. Au fost puţine ocazii în prima repriză, Ailenei şi Halip ratând din situaţii foarte bune.

Partea secundă a meciului a început vijelios şi FC Botoşani a deschis scorul prin Ghiceanu care a fructificat o excelentă centrare venită de pe partea stângă a atacului grupării oaspete. Imediat după golul marcat de botoşăneni, Dumitru va rata o ocazie rarisimă şutul pe lângă poartă din poziţie excelentă. Tot el va fi cel care va egala, vârful de atac al Cetăţii Suceava profitând de o indecizie portarului grupării oaspete.

La 1-1, formaţia suceveană va trece la cârma jocului şi va irosi două şanse imense de a trece în avantaj prin Dicher. Aşa cum se întâmplă de obicei în fotbal, FC Botoşani va fi cea care va marca, Vrabie trimiţând în plasă un balon venit din bară în urma unei lovituri libere. Spre satisfacţia băncii tehnice sucevene, elevii lor nu renunţă şi Dumitru pătrunde în careu printre fundaşii centrali şi este faultat clar. Lovitura de pedeapsă este transformată de Homneac şi scorul FC Cetatea Suceava – FC Botoşani devine 2-2.

Fiecare dintre cele două echipe va mai avea încă câte o şansă de a câştiga, Homneac trimiţând în bară la capătul celei mai frumoase faze a meciului, botoşănenii irosind o lovitură liberă de la 18 metri.

Aşadar, FC Cetatea – FC Botoşani 2-2 în cel mai important meci de pregătire dinaintea începerii campionatului. Formaţia suceveană s-a mişcat destul de bine, singurele probleme fiind cele din compartimentul median acolo unde o parte din tinerii jucători care au intrat în primul 11 încă nu au personalitate în joc.

FC Botoşani: Cherecheş – Such, Ţabără, Atudorei, Renţea, Bordeianu, Savin, Balaban, Porfireanu, Simao, Caragea. Au mai jucat: Afloarei, Ghiviziu, Marin, Vrabie, Ghiceanu, Boroştean şi Apostol.

FC Cetatea Suceava: Luca – Ferariu, Bernard, Cososchi, Halip, Avrămia, Homneac, Ailenei, Hapiuc, Dumitru, Dicher.


Intră acum și în grupul de