Tineretul de la FC Cetatea Suceava umilit de Poli II Iaşi (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Poli II Iaşi – FC Cetatea Suceava 7-0 (3-0)

Tineretul de la FC Cetatea Suceava a fost surclasat de Poli II Iaşi într-o partidă amicală disputată la Iaşi. Galben-albaştrii, care au deplasat în Copou au echipă alcătuită preponderent din fotbalişti tineri, au fost învinşi cu categoricul scor de 7-0 (3-0).

Ca să fim corecţi până la capăt, trebuie să precizăm că în primele 45 de minute ieşenii au evoluat cu jucători de la echipa „satelit”, pentru ca în repriza secundă să introducă pe teren fotbalişti de la prima echipă, care nu au avut ocazia să joace prea mult sub comanda lui Petre Grigoraş.

„Am încercat să folosim la acest meci jucătorii mai tineri pentru că la partidele cu FC Botoşani şi CSM Râmnicu Sărat să aliniem o formulă de echipă apropiată de cea de bază. Important este ca tinerii noştri să înveţe ceva din această lecţie, să conştientizeze că trebuie să muncească mai mult, pentru că nu pot să ajungă fotbalişti peste noapte”, a declarat antrenorul Ioan Radu.

Cetatea a evoluat în alcătuirea: Luca – Chirivici, Breniuc, Pavăl, Tomescu – Jalbă (46 Avrămia), Corneanu, Ţugui, Stănescu – Golofca, Sumanariu.


Intră acum și în grupul de