“Repere în timp şi spaţiu” – expoziţie de pictură, la City Gallery


Intră acum și în grupul de

“City Gallery” din cadrul Shopping City Suceava găzduieşte, în perioada 5 – 17 august, expoziţia de pictură “Repere în timp şi spaţiu”, semnată de Andreea Rus. Artista este absolventă a Universităţii de Arte şi Design din Cluj Napoca şi a avut numeroase expoziţii, atât personale cât şi de grup, în Cluj Napoca şi Bistriţa.

În cadrul unui vernisaj care a avut loc la Bistriţa, criticul de artă Mircea Oliv a vorbit despre “albul şi negrul afirmativ şi direct, care se exhibează pe un spalier metafizic fără a tulbura, fără a se sustrage unui regim poetic şi de mângâiere. Pe pragul refugiului său creator, Andreea Rus işi rosteşte cu vehemenţă un program neîntinat de comodităţi şi letargică adormire. Poetica ei implică acel curaj care asumă radicalitatea culorii pe urmele îmblânzitor iconografice, cărora le serveşte cu candoare un regim aproape ireal de luminozitate şi de ingenuă poezie”.

Pentru a înţelege mai bine cuvintele criticului şi pentru a admira lucrările artistei, sucevenii iubitori de frumos, sunt invitaţi în perioada 5 – 17 august, în sala de expoziţie “City Gallery”, din cadrul Shopping City Suceava. Din cauza unor probleme de sănătate pe care le întâmpină artista, nu se va organiza un vernisaj al expoziţiei.


Intră acum și în grupul de