5 lei intrarea la meciurile FC Cetatea Suceava, în noul sezon competiţional (Fotbal)


Intră acum și în grupul de

Perioada „romantică” s-a încheiat pentru iubitorii fotbalului sucevean. Dacă în ultimii ani orice om putea intra la meciurile de pe stadionul „Areni”, bineînţeles fără „marmite” şi alte lucruri ascuţite, începând din acest sezon competiţional la meciurile Cetăţii Suceava suporterii vor trebui să plătească 5 RON intrarea. Cine vrea să-şi cumpere un abonament pentru tot sezonul va achita doar 50 de RON.

„Nu ştim ce încasări vom avea, dar oricât se va aduna în această perioadă de criză va fi folositor pentru echipă. Toată lumea realizează faptul că este dificil de trăit în această perioadă şi ne bazăm pe faptul că cei care iubesc fotbalul sucevean vor înţelege acest lucru. Cei care doresc să achiziţioneze abonamente pentru întreg sezonul, ele se vor elibera la sediul clubului FC Cetatea Suceava începând de azi şi continuând cu ziua de luni a săptămânii viitoare între orele 9 şi 13.00 la sediul clubului”, a declarat preşedintele FC Cetatea Suceava, Ciprian Anton.

Suntem convinşi de intenţiile bune ale celor de la FC Cetatea Suceava şi de faptul că ei traversează un moment dificil, însă în mod sigur nu vom avea aglomeraţii la casele de bilete.


Intră acum și în grupul de